Visa avancerad sökning

Hundraser A-Ö    

FAQ - Frågor och svar


Varför ska jag finnas med här med min kennel?
Genom kennel.se kommer du får många intressanta valpköpare och samtidigt hittas i sökmotorer som Google etc. Genom att vara med här kommer du att hittas. Läs gärna våra referenser.

Hur skapar man ett kennelkonto?
Du registrera enkelt ett eget kennelkonto genom att klicka på "Registrera kennel" i menyn eller klicka här.

Vad kostar det att vara med på kennel.se?
Det kostar inget att registrera sig men vi ser helst att du länkar tillbaka till oss från din egen hemsida. Vill du ha fler fördelar med ditt medlemsskap så har vi tre olika medlemsnivåer att välja mellan. Om dessa kan du läsa här!

Hur fungerar betalningen när man vill synas extra?
Betalningen görs via säker kortbetalning med hjälp av Payson.

Kan jag få en faktura istället för att betala med kort?
I dagslägen använder vi bara Payson. Via Payson får du ett kvitto efter betalning som med fördel kan användas till din bokföring.

Vad är Kennel.se Webb Widget
Din kennel:s Webb Widget hittar du när du loggar in på Kennel.se

Det som underlättar för dig som hunduppfödare och för den som söker efter valpar är att informationen är uppdaterad. Genom vår Widget räcker det att du håller din information på Kennel.se uppdaterad för att även din egen hemsida eller blogg ska visa om du har valpar eller inte. Widgeten visar också hur många hanar och tikar din kennel har för stunden. Det fungerar så enkelt som att du loggar in på Kennel.se och kopierar den kodsnutt som finns vid "Widget". Välj den utformning som passar dig bäst och klistra in koden i html-koden på din egen hemsida eller blogg där du vill att informationen ska synas. Din egen hemsida visar på så sätt samma information som du har på Kennel.se.

Du kan med fördel använda vår Widget på flera olika ställen samtidigt och sparar på så sätt en hel del tid genom att du inte behöver uppdatera din information på massor av ställen. Eftersom koden du klistrar in visar ditt eget kennelnamn och pekar till just din kennel på sidan Kennel.se så kan den klistras in var som helst. Använd koden på sin egen hemsida eller varför inte på en kompis blogg eller hemsida för att på så sätt samarbeta och marknadsföra varandra!

Min kennel syns inte?
Vi granskar alla nya kennlar som tillkommer. Oftast syns den i registret inom 24 timmar men vid helger och vid semestertider kan det ta upp till 7 dagar innan den blir synlig.

Min länk till hemsidan fungerar inte?
När du loggat in så var noga med att skriva http:// innan adressen till din hemsida.

Kan man som kennel ha flera hundraser?
Ja, När du loggar in på ditt konto kan du lägga till flera raser under ett och samma konto. Du kan lägga till alla raser du föder upp.

Hur ändrar jag i min Kennelannons?
Du loggar in på ditt konto och ändra dina uppgifter. Här kan du skriva in när din kennel har valpkullar och hur många tikar och hanar som finns för stunden.

Går det att byta bild i min Kennelannons?
Du byter enkelt bild genom att ladda upp en ny när du loggat in på ditt konto.

Vad gör jag om jag inte kommer ihåg mitt lösenord?
Du beställer enkelt ett nytt lösenord genom att fylla i ditt användarnamn i "Glömt ditt lösenord" under inloggningsrutan och klicka på knappen "skicka".

Vad gör jag om jag inte kommer ihåg mitt användarnam?
Då kontaktar du oss genom att klicka på "Kontakt" i menyn (eller här) så hjälper vi dig.

Hur tar jag bort min kennel från kennel.se?
Kontakta oss enligt ovan så tar vi bort din kennel.

Varför står det kennel.se på vissa bilder?
Ett tag publicerade vi bilder med en vattenstämpel från kennel.se för att förhindra att bilderna används i andra sammanhang. Denna funktion har vi inte på nya bilder som laddas upp.

Jag har andra frågor ang. kennel.se?
Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Vad har kennel.se för syfte?
Vi ska vara ett renodlat register över seriösa kennlar och genom sajten ska du kunna komma i kontakt med dessa. Allt samlat på ett och samma ställe.

Regler / Villkor / Avtal?
När du annonserar här godkänner du och följer dessa regler: Läs avtalet här.Vi sammarbetar med